BESTEL KAARTEN

HEEL HOORN DANST 2020

Na het succes van de eerste drie edities van HEEL HOORN DANST, vindt op zondag 16 februari 2020 al weer de vierder editie plaats van het grootste dansspektakel van Hoorn: HEEL HOORN DANST.

HEEL HOORN DANST is een combinatie van het beste wat Hoorn op dansgebied te bieden heeft, tezamen met de finale van de Hoornse Chacha Cup voor basisschoolleerlingen.

Dit prachtige gala zal plaatsvinden in Schouwburg Het Park, de plek die waar dans het best tot z'n recht komt! Deze middag gaat een prachtig toonbeeld worden van het danstalent dat zich in Hoorn bevindt en waar heel Hoorn trots op kan zijn.

Mis dit evenement niet, zondag 16 februari om 15:00 uur, en bestel nu direct uw kaarten online en verzeker u van de beste plaatsen in de zaal.

Overview

5 Hoornse dansshows

Vijf Hoornse dansshows zullen deze middag hun show dansen en laten zien welke diversiteit en kwaliteit Hoorn op het gebied van dans te bieden heeft.

750 Kinderen

Van 750 basisschoolkinderen dansen de besten tijdens HEEL HOORN DANST 2020 de finale van de vierde Hoornse Chacha Cup. De finalisten van elke basisschool zullen met elkaar de strijd aangaan om te zorgen dat ze de Chacha Cup mee terug nemen naar hun eigen school.

1 evenement

Al het Hoornse danstalent in een gezellige en attractieve middag!

ChaChaCup

De basisscholen uit Hoorn strijden om de felbegeerde ChaChaCup, vorig jaar gewonnen door Het Spectrum. ChaChaCup Hoorn is een samenwerking tussen Double V en NOC*NSF, bedoeld om leerlingen in aanraking te laten komen met bewegen op muziek. Ruim 700 leerlingen uit groep 7 en 8 krijgen de kans om van een ervaren dansdocent de basis van de chachacha te leren tijdens de gymlessen op school. De beste danspaartjes mogen hun school gaan vertegenwoordigen en dansen de finale tijdens Heel Hoorn Danst.

Gratis voorbereidingsles ChaChaCup!
Double V organiseert in aanloop naar Heel Hoorn Danst gratis danslessen speciaal voor leerlingen uit groep 7 en 8. Deze lessen zijn bedoelt voor enthousiaste leerlingen die nog een keer extra willen oefenen voor de ChaChaCup, maar ook voor leerlingen van scholen die nog geen ChaChaCup les hebben gehad. De lessen worden gegeven op maandag 3 en maandag 10 februari van 15.00-16.00 en van 16.00-17.00 uur bij dansschool Dazzling (Oude Veiling 21 in Hoorn). Aanmelden voor deze gratis lessen kan via chachacup@double-v.nl. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

Volg ChaChaCup Hoorn op social media: @chachacuphoorn

Wil je thuis oefenen voor de ChaChaCup?
Bekijk onderstaande filmpjes op YouTube! Juf Iris legt je de pasjes stap voor stap uit, dus ook als je nog geen les hebt gehad kun je meedoen.

Programma

Het evenement HEEL HOORN DANST 2020 zal dan ook een samensmelting zijn van sport en cultuur, een uniek spektakel, dat zijn gelijke niet kent.

Tijdsplanning:
vanaf 13:00 Start inschrijving ChaChaCup (tijd per school)
14:30 Zaal open Schouwburg Het Park
15:00 HEEL HOORN DANST 2020
17:00 HEEL HOORN DANST 2020 - Afsluiting met borrel in de foyer!
Uw toegangskaart is geldig voor de gehele middag en inclusief garderobe!

program

OBS De Klipper Dubloen

Groep 6/7 en 7/8 Kersenboogerd

program

OBS De Klipper, locatie de Bres

Groep 7 en 8 Kersenboogerd

program

St. Jozefschool

Groep 6/7 en 8 Blokker

program

Het Spectrum

Groepen 7 en 8 Kersenboogerd

program

Het Kompas

Groep 7 en 8 Risdam

program

Roald Dahl School

Groep 7 en 8 Bangert & Oosterpolder

program

RKBS Bernardus van Bockxmeerschool

Groep 7 en 8 Hoorn Noord

program

OBS De Kraaienboom

Groep 6/7 en 8 Hoogwoud

program

OBS Speelwagen

Groep 7/8 Wognum

program

Double V Wedstrijdparen

Wedstrijdparen Latin en Ballroom

Compilatie 50 dansers

Double V is de thuisbasis van een grote groep individuele dansparen die uitkomen in de nationale en internationale competitie. Onder leiding voormalig wereldkampioenen Julie Fryer, Euvgenia Parakhina en Iris Bijleveld bieden we lessen voor beginners tot en met de hoogste wedstrijdklassen. Vond jij de ChaChaCup ook zo leuk? Schijf je in voor de vervolglessen en misschien sta jij hier dan volgend jaar wel!

program

Double V Formatie

Formatie: Mini's (2-4jr), Kids (5-12jr), B-team, A-team en Veterans

Compilatie 50 dansers

Formatiedansen is showdance, teamsport en vooral heel veel plezier maken! Iedereen is welkom: we hebben maar liefst 4 teams voor beginners tot en met topsporters en ook voor verschillende leeftijden. Met prachtige muziek, wervelende figuren en spetterende dansers zetten we de zaal compleet op z'n kop. In deze speciale Double V formatie show laten dansers van de leeftijden 2 jaar tot 50+ zien hoe gaaf deze sport is.

program

Dazzling Dance Studios

Modern, Dancehall en Afro Kids

40 dansers

Graag nemen onze geselecteerde dansers jullie vanavond mee, tijdens een korte impressie van onze ‘Fantasy’ show, naar een wereld waar alles kan en alles mag, als je er maar in gelooft! Als kijker wordt je meegenomen in een magische show vol met dans en muziek. Choreografe Lucinda Wessels wordt hiermee uitgedaagd, om haar fantasierijke hersenspinsels te verwerken in haar dansstuk.

program

Coenstad Rollies

Rolstoeldansen

18 dansers

Wij zijn De Coenstad Rollies en we laten graag zien waar wij iedere week zo’n plezier aan beleven. We proberen de dansen zo te maken dat het voor iedereen mogelijk is om lekker mee te swingen op de dansvloer. Het plezier in dans en beweging staat voorop!

program

Dansschool Moves! Hoorn

Modern

22 dansers

MOVES! staat voor: de nieuwste moves, funky beats, ontwikkelen van talent, special events zoals workshops, een goede sfeer en natuurlijk een heleboel plezier. Onze dansstijlen zijn HipHop, Streetdance, Afrodance, Modern, DanceHall, Breakdance en Popping en er zijn lessen voor alle leeftijden en niveaus. Door o.a. programma's als Everybody Dance Now, So You Think You Can Dance en Holland's Got Talent zet Moves! zich steeds meer op de kaart in Nederland.

Volg Double V op Facebook

Laat ook weten dat jij komt!

Locatie

HEEL HOORN DANST 2020 wordt gehouden in Schouwburg Het Park, het Hoornse theater aan het Ijsselmeer, de plek waar dans het best tot z'n recht komt.

Schouwburg Het Park

Westerdijk 4

1621 LE Hoorn

Tel: 0229 - 291 000

Website: HetPark.nl

Onze sponsoren

HEEL HOORN DANST is mogelijk dankzij onze fantastische sponsoren!

Tickets


Bestel je toegangskaarten online via de website van Schouwburg Het Park. Kaarten kosten € 15,00 en zijn inclusief verplicht gardarobe.

Via het online reserveringssysteem kun je direct je plaatsen op de tribune uitkiezen. Betaling gaat heel eenvoudig via iDeal.

Het is ook dagelijks mogelijk om kaarten te kopen aan de kassa bij Schouwburg Het Park. Deze kunnen contant betaald worden of per PIN. De servicesbalie is van maandag t/m vrijdag geopend van 12.00-17.00 uur en op avonden dat er voorstellingen plaatsvinden, kunt u tot 19.00 uur terecht.Zaal: € 15,00

Voor vragen of het bestellen van sponsor-, deelnemers- of mindervalidenkaarten: neem direct contact met ons op, via: kaarten@heelhoorndanst.nl


* let op er opent een nieuwe pagina

Maak kennis met Double V

Beginnende of gevorderde danser, hobbydanser of wedstrijddanser, van jong tot oud – Double V biedt danslessen aan voor iedereen en iedereen is van harte welkom!

Double V is bekend geworden door het succesvolle Double V latin formatieteam. Inmiddels is de vereniging uitgegroeid naar meerdere formatieteams (ook voor veteranen en voor kinderen), worden er individuele danslessen gegeven voor alle leeftijdscategorieën en niveaus, bieden we zowel latin als ballroom aan en zijn we de thuisbasis van een grote groep individuele wedstrijddansers. Met een zeer ervaren en enthousiast trainersteam krijgen de dansers op ieder vlak en ieder niveau optimale coaching.

Ben je enthousiast geworden? Bekijk ons lesaanbod of neem contact direct met ons en kom voor een gratis proefles!

Contact

DOUBLE V

Gerard den Brabanderhof 7
1628 WB Hoorn
www.double-v.nl
Stichting Formation Danssport Hoorn
Bank: NL69 INGB 0000 3368 23

Bestuur Stichting Formation Danssport Hoorn
- Voorzitter: Tim van Leeuwen
- Secretaris: Debby Kuperus
- Penningmeester: Sander Bot
- Hoofdtrainster: Iris Bijleveld

Voor algemene vragen over Double V: info@double-v.nl
Heel Hoorn Danst

Commissie Heel Hoorn Danst
- Floormanager/Productie: Martin van Leeuwen
- Sponsoring: Robbert Laan
- Programmering: Tim van Leeuwen / Iris Bijleveld
- ChaChaCup: Iris Bijleveld
- Promotie: Laura Tool
- Redactie: Debby Kuperus
- Kaartverkoop: Servicebalie Schouwburg Het Park


Voor algemene vragen over Heel Hoorn Danst: info@heelhoorndanst.nl
Voor vragen over kaartverkoop Heel Hoorn Danst: kaarten@heelhoorndanst.nl