zondag 25 maart 2018 - 13:00 uur

HEEL HOORN DANST 2018

Sportcentrum Vredehof - Hoorn
BESTEL KAARTEN

HEEL HOORN DANST 2018

Na het succes van de eerste editie van HEEL HOORN DANST, vindt op zondag 25 maart 2018 de tweede editie plaats van het grootste dansspektakel van Hoorn: HEEL HOORN DANST.

HEEL HOORN DANST is een combinatie van het beste wat Hoorn op dansgebied te bieden heeft, tezamen met de finale van de Hoornse Chacha Cup voor basisschoolleerlingen en de landelijke rankingwedstrijd voor Formatiedansteams.

Dit prachtige gala zal plaatsvinden in Sportcentrum Vredehof dat voor deze gelegenheid omgebouwd wordt tot een prachtige ballroom waarin dans het best tot z'n recht komt! Deze avond gaat een prachtig toonbeeld worden van het danstalent dat zich in Hoorn bevindt en waar heel Hoorn trots op kan zijn.

Mis dit evenement niet, zondag 25 maart om 13:00 uur, en bestel nu direct uw kaarten online voor het speciale voorverkooptarief van € 12,50 en verzeker u van de beste plaatsen op de tribune.

Overview

7 Hoornse dansshows

Zeven Hoornse dansshows zullen deze avond hun show dansen en laten zien welke diversiteit en kwaliteit Hoorn op het gebied van dans te bieden heeft.

500 Kinderen

Van 500 basisschoolkinderen dansen de besten tijdens HEEL HOORN DANST 2018 de finale van de tweede Hoornse Chacha Cup. De finalisten van elke basisschool zullen met elkaar de strijd aangaan om te zorgen dat ze de Chacha Cup mee terug nemen naar hun eigen school.

Formatiewedstrijd

De beste formatieteams van dit moment in Nederland en België in de latin discipline zullen strijden om de winst.

Shows

Tijdens Heel Hoorn Danst zullen de onderstaan shows een optreden verzorgen.

Programma

Het evenement HEEL HOORN DANST 2018 zal dan ook een samensmelting zijn van sport en cultuur, een uniek spektakel, dat zijn gelijke niet kent.

Tijdsplanning:
12:30 Zaal open Sportcentrum Vredehof
13:00 HEEL HOORN DANST 2018 - Formatiewedstrijd, Chacha Cup en Shows
16:00 HEEL HOORN DANST 2018 - Afsluiting!
Uw toegangskaart is geldig voor de gehele dag!

program

Double V

Latin Formation

Hoorn, Nederland DANCE!

Als meermalig Nederlands kampioen en deelnemer aan finales op Europese- en Wereldkampioenschappen is het A-team al jaren zeer succesvol. Onder leiding van Debby Kuperus, Tim van Leeuwen, Thijs Bijleveld en Iris Dorland zet Double V in een 6-minuten durende show met prachtige muziek, wervelende figuren en spetterende dansers de zaal compleet op z'n kop.

program

Dance Fusion

Latin Formation

Herent, België Wonderland

Dance Fusion werd 6 jaar geleden opgericht als Latinaventura en danst sinds vorig jaar onder de nieuwe naam. De choreo 'Wonderland' wordt voor de voorlaatste keer gedanst want een nieuwe uitdaging is in de maak...

program

De Zonnewijzer

Groep 7, 8 en 7/8 Grote Waal

program

De Wingerd

Groep 8 Zwaag

program

St. Jozefschool

Blokker

program

Het Spectrum

Groepen 8 Hoorn

program

Het Ooievaarsnest

Groep 7 en 8 Zwaag

program

Dansschool Moves! Hoorn

HipHop

22 dansers

Moves! is de nummer 1 HipHop dansschool van Nederland. Met verschillende dansstijlen zoals o.a. Streetdance, Modern, Breakdance, Afrodane met onze professionele docenten is Moves! the place to be om je dansskillz verder te ontwikkelen. Met onze 4 vestigingen in Hoorn en Opperdoes is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Onze 4 demoteams hebben al hoog gescoord op internationaal niveau.

program

Double V Veterans

Latin Formation

16 dansers

Als je al 35 jaar bestaat, heb je ook veel oud-dansers. Sinds vorig jaar heeft een enthousiaste groep het dansen weer opgepakt en ze zijn dit nog niet verleerd!

program

Minh-zone

Westerse & Aziatiche Dans

25 dansers

Minh-zone biedt een unieke combinatie van Westerse en Aziatische Entertainment. Minh-Zone heeft in de afgelopen jaren meerdere succesvolle theaterproducties van begin to eind geproduceerd. Elke theaterproductie met een prachtig verhaal vol muziek, dans en martial arts. Elke productie is uniek.

program

Coenstad Rollies

Rolstoeldansen

16 dansers

Stichting Rolstoeldansen "De Coenstad Rollies" stelt zich ten doel om verschillende dansactiviteiten te ontwikkelen voor verschillende doelgroepen.

program

Double V Dance Kids

Kids Formation

12 dansers

De jongste talenten van Double V. Zij maken spelenderwijs kennis met het (formatie)dansen, maar door hun harde werken zetten zij al een geweldige show neer.

program

Global Dance Centre Hoorn

HipHop / Modern

30 dansers

Graag nemen onze geselecteerde dansers jullie vanavond mee, tijdens een korte impressie van onze ‘Fantasy’ show, naar een wereld waar alles kan en alles mag, als je er maar in gelooft! Als kijker wordt je meegenomen in een magische show vol met dans en muziek. Choreografe Lucinda Wessels wordt hiermee uitgedaagd, om haar fantasierijke hersenspinsels te verwerken in haar dansstuk.

Volg Double V op Facebook

Laat ook weten dat jij komt!

Locatie

HEEL HOORN DANST 2018 wordt gehouden in Sportcentrum Vredehof in Hoorn, dé thuisbasis van Double V. De Sporthal wordt omgetoverd tot een prachtige ballroom waarin dans het best tot z'n recht komt.

Sportcentrum Vredehof

Vredehofstraat 5

1624 XG Hoorn

Tel: 0229 - 215 094

Website: SportcentrumVredehof.nl

Onze sponsoren

HEEL HOORN DANST is mogelijk dankzij onze fantastische sponsoren!

Tickets


Bestel direct al je toegangskaarten met voorverkoopkorting. Kaarten voor de hoofdtribune kosten € 12,50 in de voorverkoop. Via het online reserveringssysteem kun je direct je plaatsen op de tribune uitkiezen. Betaling gaat heel eenvoudig via iDeal. Online bestellen is mogelijk tot zaterdag 24 maart - 23:59 uur, op de dag zelf is alleen nog deurverkoop mogelijk.

Het is ook mogelijk om kaarten aan de deur te kopen. Deze kosten € 15,- en kunnen contant betaald worden of per PIN.Hoofdtribune:

- Voorverkoop: € 12,50
- Aan de deur: € 15,00

Voor vragen of het bestellen van sponsor-, deelnemers- of mindervalidenkaarten: neem direct contact met ons op, via: kaarten@heelhoorndanst.nl


* let op er opent een nieuwe pagina

Maak kennis met Double V

Double V is gebouwd rond het succesvolle latin formation team, maar biedt ook Dance Kids, Latin Practice, Latin Bootcamp en vele andere dansvormen aan!

Formatiedansen is een sport waarin acht danskoppels in teamverband de voorgeschreven dansen in formatie uitvoeren. Double V heeft de Latijns-Amerikaanse dansen in haar programma zoals de jive, cha cha cha, rumba, samba en paso doble. De paren dansen niet alleen synchroon, maar vormen daarbij figuren op de dansvloer zoals lijnen, diagonalen en cirkels. Het totaal is een spektakel van sport, kunst en show!

Ben je enthousiast geworden? Neem contact met ons en kom voor een gratis proefles!

Contact

DOUBLE V

Gerard den Brabanderhof 7
1628 WB, Hoorn
www.double-v.nl
Stichting Formation Danssport Hoorn
Bank: NL69 INGB 0000 3368 23

Bestuur Stichting Formation Danssport Hoorn
- Voorzitter: Tim van Leeuwen
- Secretaris: Debby Kuperus
- Penningmeester: Sander Bot
- Hoofdtrainster: Iris Bijleveld

Voor algemene vragen over Double V: info@double-v.nl
Heel Hoorn Danst

Commissie Heel Hoorn Danst
- Floormanager/Productie: Martin van Leeuwen
- Sponsoring: Arthur van Leeuwen
- Programmering: Tim van Leeuwen / Iris Bijleveld
- Promotie: Laura Tool
- Redactie: Debby Kuperus
- Kaartverkoop: Sander Bot


Voor algemene vragen over Heel Hoorn Danst: info@heelhoorndanst.nl
Voor vragen over kaartverkoop Heel Hoorn Danst: kaarten@heelhoorndanst.nl