zaterdag 10 juni 2017 - 19:00 uur

HEEL HOORN DANST

Sportcentrum Vredehof - Hoorn
BESTEL KAARTEN

Heel Hoorn Danst 2017

Op zaterdag 10 juni 2017 viert Double V uit Hoorn haar 35-jarig bestaan met een groots dansspektakel: HEEL HOORN DANST! Een bijzonder cadeau aan de inwoners en de stad Hoorn.

HEEL HOORN DANST is een combinatie van het beste wat Hoorn op dansgebied te bieden heeft, tezamen met de finale van de Hoornse ChachaCup voor basisschoolleerlingen en wordt afgesloten met een gezellig reüniefeest 'a road down memory lane' met de mogelijkheid om het bijzondere Double V minimuseum te bezoeken.

Dit prachtige gala zal plaatsvinden in Sportcentrum Vredehof dat voor deze gelegenheid omgebouwd wordt tot een prachtige ballroom waarin dans het best tot z'n recht komt! Deze avond gaat een prachtig toonbeeld worden van het danstalent dat zich in Hoorn bevindt en waar heel Hoorn trots op kan zijn.

Mis dit evenement niet, zaterdag 10 juni om 19:00 uur, en bestel nu direct uw kaarten online voor het speciale voorverkooptarief van € 12,50 en weet u verzekerd van de beste plaatsen op de tribune.

Overview

10 Hoornse danshows

Tien Hoornse dansshows zullen deze avond hun show dansen en laten zien welke diversiteit en kwaliteit Hoorn op het gebied van dans te bieden heeft.

250 Kinderen

250 basisschoolkinderen dansen tijdens HEEL HOORN DANST de finale van de eerste Hoornse ChachaCup. De finalisten van elke basisschool zullen met elkaar de strijd aangaan om te zorgen dat ze de ChachaCup mee terug nemen naar hun eigen school.

35 jaar Double V

Een historie waarin vele generaties dansers dezelfde unieke passie gedeeld hebben. Deze biedt gelegenheid om terug te blikken op een fantastische tijd vol prachtige herinneringen.

Promotievideo HEEL HOORN DANST

Met prachtige shows, de Hoornse ChachaCup en een spetterend reüniefeest belooft het een prachtig evenement te worden.

Bekijk de promotievideo hiernaast om een indruk te krijgen wat u op 10 juni te wachten staat!

Shows

Tijdens Heel Hoorn Danst zullen de onderstaan shows een optreden verzorgen.

Programma

Het evenement HEEL HOORN DANST zal dan ook een samensmelting zijn van sport en cultuur, een uniek spektakel, die zijn gelijke niet kent.

Een unieke avond waarop de diversiteit en kwaliteit van dansen in Hoorn op een evenement is te zien.

Tijdsplanning:
18:30 Zaal open Sportcentrum Vredehof
19:00 HEEL HOORN DANST - Shows & Hoornse Chacha Cup
21:00 HEEL HOORN DANST - Reüniefeest!
Uw toegangskaart is geldig voor de gehele avond!

program

Double V

Latin Formation

16 dansers

Als meermalig Nederlands kampioen en deelnemer aan finales op Europese- en Wereldkampioenschappen is het A-team al jaren zeer succesvol. Onder leiding van Debby Kuperus, Tim van Leeuwen, Thijs Bijleveld en Iris Dorland zet Double V in een 6-minuten durende show met prachtige muziek, wervelende figuren en spetterende dansers de zaal compleet op z'n kop.

program

Double V Dance Kids

Kids Formation

12 dansers

De jongste talenten van Double V. Zij maken spelenderwijs kennis met het (formatie)dansen, maar door hun harde werken zetten zij al een geweldige show neer.

program

Double V Veterans

Latin Formation

16 dansers

Als je al 35 jaar bestaat, heb je ook veel oud-dansers. Sinds begin dit jaar heeft een enthousiaste groep het dansen weer opgepakt en ze zijn dit nog niet verleerd!

program

Minh Zone

Westerse & Aziatiche Dans

1 groep

Minh-zone biedt een unieke combinatie van Westerse en Aziatische Entertainment. Minh-Zone heeft in de afgelopen jaren meerdere succesvolle theaterproducties van begin to eind geproduceerd. Elke theaterproductie met een prachtig verhaal vol muziek, dans en martial arts. Elke productie is uniek.

program

Buikdansschool Alina

Buikdansen

9 dansers

De cursisten van Buikdansschool Alina dansen samen met Alina 2 opzwepende choreografieën, die iedere toeschouwer in 1001 nacht sfeer zal brengen. Kleurige sluiers, slangenarmen en mooie heupbewegingen zullen het publiek verleiden.

program

Dansschool Moves! Hoorn

Urban

24 dansers

Dansschool Moves! is de grootste Urban dansschool van Nederland met 9 vestigingen in Nederland. De dansstijlen die je bij Moves! kan verwachten zijn Streetdance, HipHop, Breakdance, Modern, Dancehall, Afro en demoteam/wedstrijd trainingen.

program

Tango Porteñas

Argentijnse Tango

2 dansers

In tegenstelling tot Ballroom Tango is Argentijnse Tango een veel meer geïmproviseerde dans.  Natuurlijk zijn er “figuren”, maar er is geen vaste volgorde in de dans. En het is maar de vraag of de leider een eenmaal ingezet “figuur” helemaal af maakt. Of… misschien ontdekt de leider een nieuw “figuur” door anders te combineren. Het is ook niet denkbeeldig dat de volger iets anders doet dan de leider in gedachten had. Sterker nog… misschien besluit de volger voor enkele momenten de leidersrol over te nemen. Dit is de magie van tango.

program

Global Dance Centre Hoorn

Streetdance

35 dansers

Graag nemen onze geselecteerde dansers jullie vanavond mee, tijdens een korte impressie van onze ‘Fantasy’ show, naar een wereld waar alles kan en alles mag, als je er maar in gelooft! Als kijker wordt je meegenomen in een magische show vol met dans en muziek. Choreografe Lucinda Wessels wordt hiermee uitgedaagd, om haar fantasierijke hersenspinsels te verwerken in haar dansstuk.

program

Koftos

Werelddans

16 dansers

Koftos: dè dansvereniging voor internationaal dansen. Internationale dans betekent: dansen uit allerlei landen op muziek die daarbij hoort.

program

CaDans

Moderne Dans

9 dansers

Onze choreografie is speciaal gemaakt voor de eindejaarsvoorstelling 2017 van Studio Cadans. Uitgangspunt is de Moderne Dans-techniek. Moderne Dans is een theater-dansvorm met als uitgangspunt diverse moderne danstechnieken.

program

De Zonnewijzer

Groep 7, 8 en 7/8 Grote Waal

program

Wereldwijzer

Groep 6/7 en 7/8 Kersenboogerd

program

Klim Op

Groep 6/7/8 Zwaag

program

Het Ooievaarsnest

Groep 6/7 en 8 Zwaag

program

Jan Nieuwenburg

Eregast

Burgemeester Hoorn

Jan Nieuwenburg is sinds 2016 de Burgemeester van Hoorn.

program

Ron Hoorn

Voorzitter Jury Heel Hoorn Danst

Internationaal Danssport Jurylid

Ron Hoorn is een veel gevraagde en zeer kundig Internationaal Danssport Jurylid. Ron reist elke weekend de gehele wereld over om te jureren op grote wedstrijden.

program

Lobke Berkhout

Jurylid Heel Hoorn Danst

Voormalig Zeilster

Lobke is een voormalig Nederlands zeilster en vijfvoudig wereldkampioene in de 470-klasse.

program

Ernesto Hoost

Jurylid Heel Hoorn Danst

Voormalige K1 Fighter

Ernesto, alias 'Mister Perfect', is een Nederlands vechtsporter, die het befaamde K-1-toernooi in Japan viermaal heeft gewonnen. Zijn bijnaam heeft hij te danken aan de optimale beheersing van de K1-Vechtsport.

program

Dit bent u!

Tijdens de reünie vervult u de hoofdrol tijdens 'the road down memory lane'

35 jaar Double V

Na afloop zal er direct aansluitend een groot feest zijn voor alle toeschouwers en dansers van HEEL HOORN DANST. Tevens is dit het grote 35-jarig reüniefeest van Double V voor alle danser, oud-dansers, supporters en relaties van Double V. We kunnen ons niks mooiers voorstellen dan met zoveel dansliefhebbers ons 35-jarig jubileum te vieren.

Volg Double V op Facebook

Laat ook weten dat jij komt!

Locatie

Heel Hoorn Danst 2017 wordt gehouden in Sportcentrum Vredehof in Hoorn, dé thuisbasis van Double V. De Sporthal wordt omgetoverd tot een prachtige ballroom waarin dans het best tot z'n recht komt.

Sportcentrum Vredehof

Vredehofstraat 5

1624 XG Hoorn

Tel: 0229 - 215 094

Website: SportcentrumVredehof.nl

Onze sponsoren

Een evenement als Heel Hoorn Danst is niet mogelijk zonder onze sponsoren!

Tickets


Bestel direct al je toegangskaarten met voorverkoopkorting. Kaarten voor de hoofdtribune kosten € 12,50 in de voorverkoop. Via het online reserveringssysteem kun je direct je plaatsen op de tribune uitkiezen. Betaling gaat heel eenvoudig via iDeal. Online bestellen is mogelijk tot zaterdag 10 juni - 10:00 uur, daarna is alleen nog deurverkoop mogelijk.

Het is ook mogelijk om kaarten aan de deur te kopen. Deze kosten € 15,- en kunnen contant betaald worden of per PIN.Hoofdtribune:

- Voorverkoop: € 12,50
- Aan de deur: € 15,00

Voor vragen of het bestellen van Sponsor-, deelnemers- of mindervalidenkaarten: neem direct contact met ons op, via: kaarten@heelhoorndanst.nl


* let op er opent een nieuwe pagina

Maak kennis met Double V

Double V is gebouwd rond het succesvolle latin formation team, maar biedt ook Dance Kids, Latin Practice, Latin Bootcamp en vele andere dansvormen aan!

Formatiedansen is een sport waarin acht danskoppels in teamverband de voorgeschreven dansen in formatie uitvoeren. Double V heeft de Latijns-Amerikaanse dansen in haar programma zoals de jive, cha cha cha, rumba, samba en paso doble. De paren dansen niet alleen synchroon, maar vormen daarbij figuren op de dansvloer zoals lijnen, diagonalen en cirkels. Het totaal is een spektakel van sport, kunst en show!

Ben je enthousiast geworden? Neem contact met ons en kom voor een gratis proefles!

Contact

DOUBLE V

Gerard den Brabanderhof 7
1628 WB, Hoorn
www.double-v.nl
Stichting Formation Danssport Hoorn
Bank: NL69 INGB 0000 3368 23

Bestuur Stichting Formation Danssport Hoorn
- Voorzitter: Tim van Leeuwen
- Secretaris: Debby Kuperus
- Penningmeester: Sander Bot
- Hoofdtrainster: Iris Dorland

Voor algemene vragen over Double V: info@double-v.nl
Heel Hoorn Danst

Commissie Heel Hoorn Danst
- Floormanager/Productie: Martin van Leeuwen
- Sponsoring: Arthur van Leeuwen
- Programmering: Tim van Leeuwen / Iris Dorland
- Promotie: Tim van Leeuwen / Iris Dorland
- Kaartverkoop: Sander Bot


Voor algemene vragen over Heel Hoorn Danst: info@heelhoorndanst.nl
Voor vragen over kaartverkoop Heel Hoorn Danst: kaarten@heelhoorndanst.nl